Meet the team: Ignace Mullens

Van weer leren lopen tot succesvolle triatleet, maak kennis met Ignace Mullens. Na een auto-ongeval op 9-jarige leeftijd belandde hij in een rolstoel. Het zware verdict van de dokters, namelijk nooit meer sporten, legde de Limburger naast zich neer. En kijk vandaag: meerdere IronMan triatlons op zijn palmares. Dit is een verhaal van motivatie en doorzettingsvermogen, op sportief én professioneel vlak.

Van IT naar IM

Met een diploma Toegepaste informatica en bedrijfs- & IT-oplossingen van UCLL op zak, startte Ignace zijn professionele carrière vanzelfsprekend in de IT-sector. Meer over de inzichten na zijn opleiding kan je vinden in het artikel van BMI. Als cybersecurity manager deed hij waardevolle inzichten op bij Ordina en PwC en adviseerde hij grote bedrijven omtrent cybersecurity strategieën.

Tijdens de pandemie ontstond de liefde voor triatlon. Met 3 uithoudingsdisciplines, namelijk zwemmen, fietsen en lopen kunnen we triatlon wel benoemen als een zware sport, waar rigoureuze training en vastberadenheid cruciaal zijn. Dat Ignace over het nodige doorzettingsvermogen én die vastberadenheid beschikt, mag duidelijk zijn.

Work-Out op het werk

Dat brengt ons bij Work-Out. Want met de oprichting ervan, willen Ignace en zijn partner het verschil maken door workouts rechtstreeks naar de werkplek te brengen en zo een gezondere levensstijl te bevorderen. Uitvluchten als een vermoeiende werkdag of een druk gezinsleven worden zo van tafel geveegd. Door sport en beweging tijdens de werkdag aan te bieden aan je medewerkers, boost je niet alleen hun gezondheid, maar ook hun productiviteit. Fittere werknemers zijn trouwens minder vaak ziek. Komt meteen ook jouw onderneming ten goede.

En dus komt Work-Out naar je toe, met een trailer vol professionele sportmiddelen. Idealiter wekelijks of tweewekelijks, want recurrente beweging mist z’n doel niet. Wat jij moet doen? Eenvoudig: tijd voorzien. Ignace en zijn professionele coaches doen de rest met sportsessies op maat. Want ja, de missie is iedereen aan het bewegen krijgen, dus ook minder sportieve medewerkers krijgen de nodige aandacht.

De Limburgse touch

Met uitvalsbasis in Hasselt is de Limburgse touch is voor Ignace belangrijk. Lokale partners en leveranciers worden dan ook graag ingeschakeld. “Professionaliteit, kwaliteit en totale ontzorging, daar draait het voor ons om,” aldus Ignace Mullens, oprichter van Work-Out.

Meer inzichten over de opleiding en ervaringen van Ignace lees je in het artikel van BMI.

In dit artikel van VOKA kom je nog meer te weten over Ignace.

Vorige
Vorige

5 goede redenen om te sporten tijdens de werkdag

Volgende
Volgende

In 7 stappen naar een gezonde werkplek